Vi tilbyder

Fysioterapi

Vi tilbyder træning, behandling og genoptræning af de fleste problemer i bevægeapparatet og vi svarer på de spørgsmål du måtte have. Alle behandlinger starter med en grundig undersøgelse samt tests relateret til dit funktionsproblem. Her vil vi lave et fælles mål og en plan for behandlingsforløbet.

Ved opstart på GLA:D træning (ryg, hofte, knæ ) foregår undersøgelse og test, jævnfør særlige standarder.

Vi arbejder altid ud fra de nyeste nationale kliniske retningslinjer eller faglige standarder og vores team har et bredt fagligt arbejdsfelt.

Behandling kan bestå af:

Manuel behandling (bløddelsbehandling, udspænding, mobilisering, nervestræk).

Træning enten individuelt eller på hold.
 

Akupunktur, elterapi, tapening.

Egen indsats (hjemmeøvelser).

Vederlagsfri fysioterapi

Vederlagsfri fysioterapi gives hvis du har et svært fysisk handicap. Egen læge vurderer om du har en sygdom som er omfattet af ordningen. Se sundhedsstyrelsens vejledning om adgang til vederlagsfri fysioterapi.

Alle vederlagsfrie patienter undersøges og testes inden behandlingsforløbet. Som udgangspunkt er behandlingen holdtræning, men der kan suppleres med individuel træning eller behandling.

Udvidet lænderyg undersøgelse

Vi tilbyder på klinikken ULRUS. Hvis din læge henviser dig til denne undersøgelse kan du bestille tid på klinikken til en undersøgelse. Denne foretages af fysioterapeuter specialiseret indenfor rygområdet.

Besøg os

Rødhøjvej 14

9280 Storvorde

Åbningstider

Alle hverdage

7.45 - 17.00

Besøg os

Rødhøjvej 14

9280 Storvorde

Åbningstider

Alle hverdage

7.45 - 17.00